TEECAKE
blues, cajun & zydeco
De beginpagina
De muzikanten
De muziek
De foto's

De andere bands
Uncle Nobby
Plagiaat
Boekingen:
René: 0182-383451
Hans: 055-5791233
hans@teecake.nl
René Boerrigter
René heeft grote ervaring als muzikant. Als gitarist van Cool Breeze, maar ook trad hij op met Magic Frankie. Zijn hart ligt echter bij TEECAKE (en Uncle Nobby). René staat voor gevoelig vioolspel, zang en hartverscheuren-de gitaarsolo's.

Richard Rosser
Richard is zijn nationaliteit misschien kwijt, maar zijn stem staat als een huis. Daarnaast vallen de vrouwen bij bosjes voor zijn hartverscheurende mondharmonicaspel. Dat hij alleen van thee houdt gelooft eigenlijk niemand.

Fedde Talsma
Fedde speelt graag met auto's, maar nog liever met Teecake. Hij bespeelt veel instrumenten, maar bij ons de accordeon, toetsen en zijn stem. Hoewel hij er bescheiden bij kijkt, speelt hij sneller dan zijn schaduw. Hij draagt bij elk optreden een andere bril.

Ben Schuttenbeld
Ben kan zonder zonnebril best aardig zijn, maar achter zijn drumstel is hij niet te stuiten. Als het moet speelt hij drums en rubboard tegelijk. Onze steady gedreven drummer.

Hans Baan
Hans zong op zijn 4e jaar solo bij het kerstspel. Sindsdien is muziek een vast onderdeel in zijn leven. Hij speelt diverse instrumenten. Bij Teecake leeft hij zich uit op de basgitaar.